Waarom een coach?

Iedereen heeft een verhaal en verdiend het om gehoord te worden. Ik ben hier voor jou om je te helpen. Door gesprekken aan te gaan over de leuke en de minder leuke dingen van het leven. Waar emoties er mogen zijn, taboes worden doorbroken en de schaamte verdwijnt. De spiegel zijn waar je niet in wilt kijken.

Voor wie?

Je bent iemand die veel van zichzelf eist | Je kan geen nee zeggen, toch? | Hulp vragen is iets wat je niet graag doet, je kan het zelf wel | De lat ligt altijd (te) hoog | Het bedrijf is dan misschien niet van je vader, maar je voelt je wel verantwoordelijk | Niets is echt goed genoeg, het kan altijd beter, mooier & leuker | Je bent bang om fouten te maken | Je wilt wat anderen hebben | Je wordt of bent gepest | Je hebt last van keuzestress | Je voelt constante druk van anderen | Je hebt het gevoel dat je iemand moet zijn, wie je helemaal niet wilt zijn | Je bent vermoeid en hebt nergens zin in | Je slaapt slecht | Je vindt niet dat je het waard bent | Grenzen stellen vind je lastig | Je voelt onrust in je lichaam |etc.

 

Herken jij jezelf hierin?

 

Dan kan ik je helpen. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van stress & burn-out klachten, gepest worden en/of zijn en niet weten wat je wil in een wereld met zoveel keuzes.

Wat ik jou heb te bieden

Alle coaching trajecten starten met een gratis intake gesprek van 2o á 30 minuten. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken of er een ‘klik’ is tussen jou en mij. Als we er beide een goed gevoel bij hebben kunnen we samen het coach traject aangaan. Samen plannen we de eerste sessie in. Elke sessie heeft een duur van 60 minuten.

 

In deze 60 minuten heb je mijn volledige attentie en zal ik met empathie naar je luisteren.  Praten over de leuke, maar ook minder leuke kanten van het leven. Ik zal de spiegel zijn waar je niet in wilt kijken, het duwtje in de rug of de schop onder je kont zijn, met alleen maar liefde om jou verder te helpen.

 

Een coaching traject start met 3 sessies. Daarna kunnen we samen bepalen of er nog meer sessies nodig zijn. Gemiddeld heeft een coach traject 3 tot 6 sessies, maar dit ligt geheel aan jou en je coach vraag.

 

Er zijn verschillende manieren om iemand te coachen. Step by Steph biedt het volgende aan:

1:1 coaching op locatie

Een face-to-face gesprek op locatie, waar jij mij je coach vraag kan voorleggen. Kies een plek uit waar jij je op je gemak en veilig voelt buitenshuis. Dit mag ook op je werkplek zijn. De locatie is in ieder geval voor ons beide goed bereisbaar.

 

Dit type coaching kan goed in combinatie met wandel coaching worden ingezet. Als het lekker weer is gaan we naar buiten, is het rot weer doen we het binnen. Dit is absoluut niet een moetje, maar weet dat het tot de mogelijkheden behoort. 

 

Het intakegesprek vindt altijd telefonisch, via Skype of FaceTime plaats.

E-coaching via Skype of FaceTime

We leiden allemaal een druk leven en soms hebben we gewoon weg niet de tijd om vrij te maken om ergens op locatie af te spreken. Toch loop je tegen dingen aan en kan je wel een coach gebruiken. 

 

Online coaching is dan de ultieme oplossing. Deze vorm van coaching doet niet onder voor de de 1:1 coaching op locatie en er kan net zoveel bereikt worden en vaak nog effectiever dan de 1:1 coaching op locatie. 

 

Online coaching loopt via Skype of Facetime. Lekker makkelijk en snel!

Wandel coaching

Lekker wandelen en frisse lucht naar binnen happen is altijd een goed idee. Maar waarom eigenlijk? Wandelen maakt de mens creatiever, alerter, empathischer en je raakt er ook nog eens meer ontspannen van. De beweging is niet alleen goed voor de geest, maar ook voor het lichaam.

 

Aangezien er geen peil op het weer in Nederland te trekken is, gaat deze coaching samen met 1:1 coaching op locatie als het weer niet goed genoeg is om buiten te wandelen.

 

Het intakegesprek vindt altijd telefonisch, via Skype of FaceTime plaats.

Eerlijk | Oprecht |Luisterend oor

Waarom mij als coach?

Het begon toen ze 8 was

Ze was 17 en het gebeurde

Op haar 25ste ging ze op reis 

Op haar 31ste was het weer zover 

 

Dit is in een notendop mijn verhaal. 

 

Mijn eigen ervaring met pesten, depressie, burn-out, stress klachten en zoektocht naar zijn wie je wilt zijn en doen wat je wilt doen zet ik in om anderen te helpen. Ik kies er voor om naar jou verhaal te luisteren, omdat ik vindt dat je het verdiend om gehoord te worden. Zonder er over te oordelen of je te veroordelen. Ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn en dat een luisterend oor al kan helpen.

 

Hier heb jij mijn cadeautje vrijheid als je wilt. Pak het aan en wees (weer) vrij wie je wilt zijn en ga (weer) doen wat je wilt doen. 

 

Ga jij samen met mij op zoek naar jou vrijheid?

Processed with VSCO with hb2 preset

VRAAG MAAR RAAK