Retreat in Nederland | Offline x Relax | Step by Steph

Ik wil mee op reis

en je wilt dan ook gaan boeken. Super tof! Vul het formulier in en je ontvangt direct een e-mail ter bevestiging en met betaallink om de reis daadwerkelijk te bevestigen (check ook je spambox). Binnen 48 uur na ontvangst van de betaling ontvang je de officiële bevestiging van de reis. 

 

Good to know voor dat je boekt:

 

* De reis naar de locatie is niet inbegrepen in deze reis en je dient zelf op de locatie te kunnen komen. Op verzoek kan je opgehaald en weggebracht worden vanaf station Hoorn. 

* We slapen in één groot huis met verschillende slaapkamers. Deze kamers worden gedeeld met de andere die meegaan op deze reis.

* De reis kan t/m 4 oktober gratis geannuleerd worden. Annuleer je de reis voor 17 oktober? Dan betaal je alleen de kosten voor het verblijf. Mocht je willen annuleren na 17 oktober dan is dat natuurlijk mogelijk maar kan ik helaas geen geld meer teruggeven.

* Zorg voor een goede zorg en reisverzekering. Door COVID-19 wordt er minder vergoed dus wees zeker dat je goed verzekerd bent.

* De reis kan worden gecanceld door nieuwe maatregelen met betrekking tot COVID-19 of als er niet genoeg mensen mee gaan. Je ontvangt op dat moment al het geld terug wat je op dat moment betaald hebt.

Boeking Offline Relax Reis
Retreat datum naar keuze
Vervoer naar keuze