Self-care | de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen

Self-care | de ultieme gids om goed voor
jezelf te zorgen 

Het self-care boek van Nadia Narain & Katia Narain Phillips 

“Self-care (goed voor jezelf zijn) kun je zien als een zelfgebouwde reddingsboot. Je wordt nog altijd heen en weer geslingerd door de golven, maar nu vanuit een veilige en stevige basis én je kunt anderen makkelijk een reddingsboei aanreiken’. 

Self-care is het op alle fronten goed voor jezelf zorgen, zodat je gelukkiger in het leven staat. En als je gelukkig bent, kun je veel meer voor de mensen om je heen betekenen. Over een breed scala aan onderwerpen – zoals jezelf accepteren, relaties, liefde, voeding, je huis inrichten, reizen en werk – geeft dit boek je in korte hoofdstukken inspiratie voor kleine veranderingen die je in je leven kunt aanbrengen, die een grote impact hebben. 

Wat zij zeggen

‘Een gids voor iedereen over échte gezondheid van binnenuit.’ – Reese Witherspoon

‘Verstandig, slim en zeer wijs.’ – Sienna Miller


Dit is te lezen op de achterkant van het boek, maar wat vind ik er eigenlijk zelf van?

Wat ik zeg 

Wat ik het leukste aan het boek vind is dat het een een goede mix is. Je vindt er niet alleen goede teksten over wat self-care is, maar ook hoe je self-care daadwerkelijk in je leven kan toepassen. Er zijn verschillende onderwerpen zoals, liefde, hoop en licht. Je vindt er diverse heerlijke recepten die je zou kunnen gaan maken. Dit heb ik nog niet gedaan, maar jongens het ziet er echt heerlijk uit! Echter is dat nog niet alles, want wat je er ook in kan vinden zijn een aantal oefeningen die je voor jezelf kan doen. Welkome tips die je op een bepaald moment beter wel of niet kan doen. Voor mij was persoonlijk het stuk met de tips & tricks over een betere nachtrust echt iets wat me verder heeft geholpen. Zo gebruik ik nu magnesium, doe ik soms aan yoga-nidra en maak ik veel gebruik van lavendel. Ik weet nog niet of het “het self-care” boek is, maar het is in ieder geval het boek wat ik al mijn vrienden cadeau wil doen, net als Kate Moss ;).

Win win win 

Wie jarig is trakteert en daarom is er nu een hele leuke winactie waar je aan mee kan doen op het instagram account van Step by Steph. Deze actie loopt t/m 20 september. Mocht je niet winnen, dan niet getreurd. Je kan het boek hier als nog kopen.

Liefs,

Steph

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen?

Het masker | Vrij leven | Step by Steph

Volg Step by Steph op je favoriete social media

           

Geen reactie's

Geef een reactie