Terug naar het begin

Terug naar het begin

Ik neem je graag mee terug naar het begin. December 2018 ben ik van baan veranderd. Ik kreeg door deze baan heel veel ruimte om eens na te denken over wat ik nou eigenlijk wilde met mijn leven. Het idee van mijn eigen bedrijf starten kwam weer boven drijven. Alleen wat, was de vraag. Na urenlang online over het web te hebben gesurfd kwam ik uit bij een training locatie onafhankelijk werken van Wonderlijk Werken. Na een super leuk gesprek met Steven was ik overtuigd en ben ik het gewoon gaan doen. Tijdens de training kwam ik er achter dat ik niet alleen iets met reizen wilde doen, maar ook mensen wilde helpen. Mensen, die net als ik, het soms even niet meer weten, last hebben van stress en/of burn-out klachten, of gepest zijn. Mensen die wel een luisterend oor kunnen gebruiken en tegelijkertijd ook een schop onder hun kont. 

Op jongere leeftijd had ik gelukkig zo’n luisterend oor naast mij wonen. Een veilige haven waar ik altijd bij terecht kon en weet daarom ook hoe belangrijk het kan zijn. Van mijn 14de tot aan mijn 30ste had ik graag een luisterend oor gehad. Nu ben ik 32 en ga ik gewoon op zoek naar een luisterend oor. Het is zo fijn als iemand gewoon luistert en je niet veroordeeld of beoordeeld. Zo is het idee dan ook begonnen, met het feit dat ik dit ook voor iemand anders wilde zijn. Tijdens de training kwam ik er achter dat ik al heel veel in mijn eigen rugzakje had zitten om te beginnen, maar ik miste nog de handvaten om daadwerkelijk mensen te gaan helpen met een vrijer leven.  Ik miste de handvaten om te gaan coachen. Uiteindelijk kwam ik uit bij een opleiding van ICM en ben ik op 14 september 2019 in Utrecht begonnen. In september ben ik ook naar het Up Your Game weekend geweest van Steven & Diana. Samen met andere ondernemers aan de slag, werken aan je eigen bedrijf. Daar kwamen steeds meer ideeën naar voren en begon Step by Steph steeds meer vorm te krijgen.

Mijn eerste pitch 

In september 2019 besloot ik ook nog mee te doen aan een competitie genaamd Rake Draken van Pand Raak uit Schagen. Een heel leuk concept, waardoor beginnen met je eigen bedrijf een stukje makkelijker en leuker wordt. Helaas ging ik niet door naar de finale, maar toch ben ik mega trots op mijzelf dat ik dit gewoon heb gedaan en ik ben heel erg blij dat ik het heb mogen meemaken. Ik heb geleerd dat ik er op dat moment gewoon nog niet klaar voor was. Vallen en weer op staan. Toch wil ik graag mijn pitch met jullie delen zowel in tekst als video, want ondanks dat ik niet door ben gegaan naar de finale, ben ik nog steeds heel erg blij met mijn pitch en sta ik nog steeds achter wat ik op dat moment heb gemaakt.

Step by Steph zet coaching en reizen in met vrijheid als einddoel. Iedereen heeft een verhaal en verdiend het om gehoord te worden, zonder beoordeeld of veroordeeld te worden. Ik geloof dat iedereen vrij moet zijn om te zijn wie ze zijn en te doen wat ze willen doen. Het leven beleven zoals jij dat wil, op je eigen voorwaarden, middels goede gesprekken en bijzondere reizen.

Gesprekken over de leuke en de minder leuke dingen van het leven. Waar emoties er mogen zijn, taboes worden doorbroken en de schaamte verdwijnt. De spiegel zijn waar je niet in wilt kijken. Samen gaan we op zoek naar de juiste weg voor jou.

Reizen naar de mooiste plekken op de wereld. Alleen, maar toch ook samen. Van in je comfort zone tot uit je comfort zone. Van bijzondere gesprekken tot dansenin de woestijn.

Met ervaring uit eigen rugzak en een no nonsense mentaliteit geeft Step by Steph je je vrijheid terug. Gaan we samen het avontuur aan?

 

 

Nu

Terugblikkend op de afgelopen 10 maanden heb ik zoveel geleerd. Ik heb geleerd om een eigen bedrijf op te zetten, een coach te worden en mijzelf verder  te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Ik heb Step by Steph steeds meer vorm kunnen geven. Van een idee naar een plan. Na 10 maanden kan ik eindelijk zeggen dat ik er klaar voor ben. Klaar om dit nieuwe avontuur echt aan te gaan. Nee, nog niet alles is af en nee en ik moet nog een heleboel regelen, maar er is een begin. Een begin waar ik verder op kan gaan doorbouwen. Let’s do this!

Misschien vind je deze ook leuk om te lezen?

Vrij Leven met Step by Steph coaching & reizen
Vrij Leven met Step by Steph coaching & reizen

Volg Step by Steph op je favoriete social media

           

Geen reactie's

Geef een reactie