Ervaringen van anderen

Een coach traject ga je niet zomaar aan. In de afgelopen 2 jaar heb ik al heel veel mooie trajecten samen met anderen mogen bewandelen. Ten eerste vind ik het heel belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en mij. Elke samenwerking is uniek, persoonlijk en nooit een one-size-fits all traject. Daarnaast wil ik dat jij je gezien, gehoord en begrepen voelt. Echter is de insteek wel altijd hetzelfde; jouw je eigen superheld laten zijn.

Review | Wat zij zeggen | Lilian
Review | Wat zij zeggen | Lobke
Review | Wat zij zeggen | Anita
Review | Wat zij zeggen | Jenny
Review | Wat zij zeggen | Ilse
Review | Wat zij zeggen | Dionne
Vrij Leven met Step by Steph coaching & reizen

Heb je vragen?

Hoewel de persoonlijke ervaringen van anderen je een indruk hebben kunnen geven
van mij
als coach snap ik heel goed dat je nog vragen hebt.
Met alle liefde beantwoord ik ze allemaal voor je.

 

Hoe je mij kan bereiken?

 

Ten eerste door een e-mail naar info@stepbysteph.nl te sturen of
klik op de onderstaande button om een call in te plannen.

 

Vrij Leven met Step by Steph coaching & reizen